review musical.ly

image

hey iedereen,

vandaag ga ik Musical.ly reviewen. Even een weetje Musical.ly betaalt mij hier niet voor ik doe dit vrijwillig. Ik ga Musical.ly punten geven op 10. Dus lees vooral verder!

Om te beginnen ik vind Musical.ly echt super leuk! Je hebt veel keus in de liedjes, of in wat je gaat doen. Iedereen kan ook zijn eigen talent, passie of interesse tonen. Je kan zowel de coolste danspasjes als een simpele handbeweging doen. Dus voor iedereen wel iets wat hij/zij goed kan of graag doet. Daarnaast kan je ook zelf beslissen of de hele wereld jouw Musical.ly’s kan zien of enkel een zelfgekozen groepje. Musical.ly heeft ook nog een extra functie. Je kan live streamen. Dat betekent dat je via een camera met je kijkers kan praten. En zij kunnen dan via de reacties daaronder iets terug schrijven. Opnieuw het zelfde je kan bij een live stream of live.ly (want de app die je daarbij moet installeren noemt live.ly) ook weer kiezen voor live te gaan voor de wereld of enkel een groepje vrienden.image

Maar ik vind dat Musical.ly toch 1 minpunt heeft. En dat is: Je kan onder elke Musical.ly een reactie plaatsen. En er worden wel vaak haatreacties geplaatst. De eigenaar van die Musical.ly’s kan kan die haatreacties wel verwijderen. Maar ik vind dat Musical.ly alle haatreacties automatisch zou moeten verwijderen.

Dus als ik dat dan moet omzetten in punten krijgt Musical.ly een dikke 9/10!!!

hopelijk vonden jullie deze review leuk. En laat in de reactie achter waarover mijn volgend artikel kan gaan.

groetjes tess

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s